top of page

Techwave SMART™ megoldások

Felsőoktatás

Hatékony és átlátható intézmény gazdálkodást szeretne?

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Techwave SAP SMART™ megoldások

A Smart Enterprise for University olyan előre paraméterezett, SAP alapú felsőoktatási intézményirányítási megoldás, amely megfelel mind a költségvetési-számvitel, mind az üzemgazdasági-számvitel előírásainak. A megoldás számos hazai és nemzetközi főiskola és egyetem intézmény működési tapasztalatait egyesíti, gyorsan bevezethető.
A Smart University hatékonnyá és átláthatóvá teszi az intézmény gazdálkodását, a felhasználható költségvetés folyamatos és naprakész követését, valamint a költségvetés menedzsmentjét.

"Smart Enterprise for University"

Lehetőség van kontrolling szemléletű intézmény irányításra, költség és jövedelmezőség vizsgálatára különböző ágazatok és részegységek szerint, adatszolgáltatásra akár közvetlenül a felügyeleti szervek irányába, és a mindenkor naprakész hallgatói elszámolásra. Ezen felül a rendszer oktatási célra is felhasználható a gazdálkodási kurzusokon.

Szakértőink folyamatosan figyelik az informatikai beruházásokkal kapcsolatos pályázati támogatási lehetőségeket, s igény esetén a sikeres pályázat megírásához, tapasztalt pályázatírói segítséget is tudunk nyújtani. 

A megoldás speciális,  funkciói modulonként: 

  • ERP Pénzügy

  • ERP Logisztika / Értékesítés

  • HR

bottom of page