Techwave EKÁER™ megoldás

Elektronikus Közúti Áruforgalom

Ellenőrző Rendszer

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Az SAP-EKÁER megoldás működése

Miután a felhasználó a fuvarral kapcsolatos minden adatot az SAP rendszer megfelelő moduljában rögzített, az EKAER szám igénylési tranzakció az SAP-EKAER megoldásból on-line indítható. A tranzakciót indító gomb lenyomása után azonnal megérkezik a generált EKAER számmal a válasz a NAV-tól, automatikusan letárolódik az SAP rendszerben, és igénytől függően nyomtatáskor megjelenik az adott fuvarokmányon. Az igénylésen kívül lehetőség van az EKAER számok módosítására, törlésére, lezárására és riportálására is! A megoldás kezeli a fuvarszervezéssel vagy a nélkül indított kiszállításokat is.

A programcsomag

A programcsomagot, amely standard SAP transport file-okból áll, nem csak a Techwave Hungary Zrt. ügyfelei számára tettük elérhetővé, hanem teljes technikai és felhasználói dokumentációval együtt megvételre felkínáljuk a rendelettel érintett minden magyarországi székhelyű, SAP rendszert használó vállalat számára.

 

Új érdeklődők az info@techwave.hu email címen vagy a oldal alján található regisztrációs mezők kitöltésével igényelhetnek komplett árajánlatot magyar és angol nyelven.

Tekintse meg demo videónkat

SAP fejlesztésünk

Cégünk mindent megtesz, hogy ügyfelei, illetve a SAP rendszert használó vállalatok a törvényi elvárásnak időben meg tudjanak felelni. Ennek érdekében végrehajtottuk a szükséges SAP oldali fejlesztéseket, mely segítségével az EKAER szám igénylése mind értékesítés, mind az import beszerzés esetén automatizálható.

 

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a rendelkezés következtében extrém mértékben megnövekedett ügyféloldali adminisztrációs terhekenenyhíteni lehessen. Mivel a megoldás egy tisztán SAP fejlesztés, ezért semmilyen köztes lépésre nincs szükség, mint pl. riportgenerálás, kézi XML küldés vagy harmadik fél szolgáltatásának igénybe vétele.

Feliratkozás / Subscribe

Legyen az elsők közt, aki értesül híreinkről, eseményeinkről, újdonságainkról, akcióinkról.

Köszönjük / Thanks for submitting!

Progress in the era of evolving technology, stand at the edge of evolution, push past obstacles and empower mutual business success.

Kapcsolat

1138 Budapest,

Dunavirág 2-6. 1.torony 6. Emelet

info@techwave.hu

Tel: +36 1 237 1730

Gyors menü

Social média

© 2022 by CornUs -  Created on Editor X.

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook