top of page

Techwave SMART™ megoldások - Gyártás

Vajon miért választotta a 10 milliárd Ft árbevétel feletti gyártó cégek 54 százaléka az SAP rendszert?

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Az SAP rendszer elterjedtsége a Magyarországon bejegyzett 10 milliárd Ft árbevétel feletti gyártó vállalatok körében 2012. év végén elérte az 54%-ot. Szám szerint 114 darab potenciális, nagy partner, aki olyan üzletfeleket keres, akik hozzájuk hasonló vállalatirányítási rendszert működtetnek.

Nyilván azt a vállalatot részesítik előnyben a partnerválasztás során, akivel zökkenőmentes az információcsere. Elvárják, hogy üzletfelük azonnal válaszoljon a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekre, sőt, rugalmasan képes legyen változtatni szállítási mennyiségeket és határidőket is. Ehhez az kell, hogy minden alapanyag, félkész- és késztermékről pontos kimutatás álljon rendelkezésre.

Techwave SAP SMART™ megoldások

Több éves iparági tapasztalatunk alapján fejlesztettünk ki egy olyan SAP alapú ERP megoldást, a Smart Enterprise for Production megoldást, amely ipari termelő és gyártó vállalatok igen komplex vállalatirányítási feladataira koncentrál, biztosítva a termékek menedzsmentjét, osztályozását, gyártását, projekt rendszerű kivitelezéseket, gyártási részfeladatok kiszervezésének felügyeletét, az értékesítési, beszerzési, szállítási és gyártási tervezések automatizálását és integráltan összehangolt tervezési folyamatát, különböző raktárkezelési, árazási megoldásokat. Legjelentősebb tapasztalatainkat a műanyagipar, fémfeldolgozó ipar, a szélesen vett élelmiszeripar, mezőgazdasági termelés- feldolgozás, az üdítőipari palackozás területén szereztük.

"Smart Enterprise for Production"

A megoldás speciális, gyártással összefüggő funkciói modulonként: 

  • ERP Pénzügy

  • ERP Logisztika / Értékesítés

  • HR

  • CRM

  • B2B és A2A Interfészek

A rendszer tartalmazza számtalan korábbi ügyfél tapasztalatát és bevált üzleti gyakorlatát, amelyek a világ minden részén bizonyították hatékonyságukat. A megoldás néhány hónap alatt bevezethető, rugalmasan alakítható az ügyfél igényei szerint, könnyedén kapcsolódik más rendszerekhez, üzemeltetéséhez pedig nincs szükség belső informatikus csapatra, amennyiben ASP szolgáltatásunkat is igénybe veszik.

Sajátosságok

SAP alapú megoldások az ipari termelő és gyártó vállalatok részére, az eltérő gyártási technológiákra jellemző felosztás szerint:

bottom of page