Techwave SMART™ megoldások

Költségvetés

Szeretne egy egyszerűsített, szolgáltatás-orientált adminisztrációt?

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Techwave SAP SMART™ megoldások

A Techwave Hungary a legjobb hazai és nemzetközi közigazgatási intézményi tapasztalataira alapozva fejlesztette ki Smart Enterprise for Public komplett üzleti megoldását. Az állami szektor szervezetei és vállalatai számára fejlesztett SAP alapú megoldás rövid idő alatt bevezethető és rugalmas pénzügyi konstrukcióban vehető igénybe.

Gyors elsajátíthatósága mellett támogatja az integrált folyamatokat, egyszerűsíti a szolgáltatás-orientált adminisztrációt, és minden esetben biztosítja a tervezéshez és döntéshozatalhoz szükséges információkat. Költség-hatékony módon biztosítja a teljes körű folyamatintegrációt, a kontrolling szemléletű intézményirányítást, a közvetlen és gyors adatszolgáltatás lehetőségét, valamint a felhasználható költségvetés folyamatos és naprakész követését.

"Smart Enterprise for Municipality"

Szakértőink folyamatosan figyelik az informatikai beruházásokkal kapcsolatos pályázati támogatási lehetőségeket, s igény esetén a sikeres pályázat megírásához, tapasztalt pályázatírói segítséget is tudunk nyújtani. Érdeklődjön a pályázati lehetőségekről, illetve a pályázatra való alkalmasságról. Hírlevelünkből folyamatosan értesülhet a megnyíló pályázatokról, valamint az SAP rendszerrel kapcsolatos információkról, rendezvényekről.

A megoldás speciális funkciói modulonként: 

  • ERP Pénzügy

  • ERP Logisztika / Értékesítés

  • HR

  • CRM

  • B2B és A2A Interfészek

Feliratkozás / Subscribe

Legyen az elsők közt, aki értesül híreinkről, eseményeinkről, újdonságainkról, akcióinkról.

Köszönjük / Thanks for submitting!

Progress in the era of evolving technology, stand at the edge of evolution, push past obstacles and empower mutual business success.

Kapcsolat

1138 Budapest,

Dunavirág 2-6. 1.torony 6. Emelet

info@techwave.hu

Tel: +36 1 237 1730

Gyors menü

Social média

© 2022 by CornUs -  Created on Editor X.

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook