top of page

Techwave - Mndwrk

Digitális állapotfelmérés

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

A vállalatok, vállalkozások informatikai állapotának rögzítése többdimenziós gyorsfelméréssel, a teljes üzleti modell folyamatainak mentén az ügyfélélmény tükrében.

Küldetés

Diagnózis

 • A fejlesztési potenciál azonosítása az informatikai eszközök bevonásával, a legkörültekintőbb és kíméletesebb módon, minden jellemző adottságot figyelembe véve. 

 • Gyakorlati megközelítésünk lényege, hogy a belső szakemberek a vizsgálat kezdetétől fogva bevonásra kerülnek, ami a jelenlegi állapotfelmérést és a megvalósítást is jelentősen egyszerűsíti.

Digital Health Check - CX – érettségi állapotfelmérés

Ajánlatunk arra törekszik, hogy egy szakértői átvilágítással megmutassa, mi jellemzi ma a vállalata/vállalkozása üzleti folyamatait, azok automatizációját, illetve javaslatokat fogalmazzon meg a lehetséges, rejtett potenciálok kiaknázása érdekében rövid, közép és hosszú távon. 

 • A digitális transzformáció jelenleg legfontosabb területe a digitális ügyfélélmény. 

 • Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy egyre inkább ezen a területen dől el a piaci verseny, ezért a vállalati informatikai stratégiák és költségvetések jelentős része már ide összpontosul. 

 • Az általunk kínált állapotfelmérés segítségével megismerheti, hogy jelenlegi folyamatai és eszközei milyen érettségi szintet képviselnek a nemzetközi iparági gyakorlatokhoz képest, illetve javaslatokat kaphat a digitális ügyfélélménnyel kapcsolatos fejlesztések irányaira is.

Gyors és átfogó állapotfelmérés a digitális ügyfélélmény kiaknázására

De milyen kérdéseket kell feltenniük maguknak a vállalatoknak?

 • A vállalati folyamatok egy belső szervezeti logikát követnek vagy az ügyfélét?

 • A vállalatnál létezik-e írásban elvárt értékesítési, ügyfél-onboarding, valamint ügyfél után követési folyamat?

 • A vállalatnál léteznek-e mérőszámok és ezekkel kapcsolatos célkitűzések az értékesítés fázisai között konverziók tekintetében?

 • A vállalatnál megvalósul-e az ügyfél elégedettség mérése a teljes customer journey folyamán? Ha igen, felhasználják-e az eredményeit a folyamatok újratervezésekor? 

 • A vállalatnál megvalósul-e a szervezeti egységek közötti információcsere az optimális és konzisztens ügyfélélmény érdekében?

 • A vállalat ismeri-e a vevőit szegmensekre és „perszónák”-ra bontva? Ismeri-e, hogy hogyan kapcsolódik az életükhöz, munkájukhoz, folyamataikhoz?

 • A vállalat ismeri-e, hogy milyen irányba tart a piac a vevők jobb kiszolgálásának érdekében?

Amennyiben valódi ügyfélélményt kíván nyújtani, a digitalizáció elkerülhetetlen. 

Agenda, időzítés és erőforrás terv

 1. Az üzleti modell és az üzleti elvárások összevetése, vizsgálat felmérés külső szemlélőként, az üzleti folyamatokat feltérképezése, folyamatszintű összehasonlító elemzés elkészítése (Jelenlegi állapot?/Mit lehetne?)

 2. Workshop 1. a belső döntéshozók bevonásával

 3. A folyamatok mélyebb elemzéséhez szükséges kérdőívek átadása

 4. Az üzleti folyamatok informatikai támogatásának felmérése a jelenlegi eszközök feltárása, Iparági legjobb gyakorlatok felkutatása , a lehetséges megoldások összegyűjtése és elemzése, helyi piacelemzés / versenytársak vizsgálata,  optimális javaslattétel az elvégezhető modernizáció lépéseire

 5. Workshop 2. A tanulmány bemutatása

Időtartam és helyszín: Kb. 24 óra, online és/vagy helyszínen

Ügyféloldali ráfordítás: max. 6 óra/döntéshozó

Résztvevők: 4-6 fő informatikai és üzleti oldal szakértője

bottom of page