top of page

SAP Business One webinar sorozat

SAP Business One

Techwave Smart SBO™

SAP Business One - a piacvezető integrált vállalatirányítási rendszer, mely lefedi a társaság

minden üzleti folyamatát, és mindig naprakész.

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Szeretne rendet és átláthatóságot az üzleti folyamataiban? Szeretne a piaci élvonalba kerülni a piacvezető üzleti szoftver segítségével?

Hol segíthet az SAP SBO?

 • Kis- és közepes vállalatok menedzserei, akik szeretnék ellenőrizhető módon átadni feladataikat, előszeretettel választják az SAP Business One szoftvert, mely átlátható, és mindig naprakész nyilvántartásokat tartalmaz a készletekről, a cég pénzügyi helyzetéről, és az ügyfelekkel kapcsolatos minden adatról.

 • A pontos költségkalkulációk segítségével olyan termékportfólió kialakítása válik lehetővé, amely számolható és értékelhető fedezetet biztosít, és a legjövedelmezőbb profitabilitást garantálja

 • Az adatok bármikor, bárhonnan naprakészen hozzáférhetőek a döntésekhez és a vállalat működtetéséhez. Az ingyenes iPhone/iPadalkalmazással a menedzserek távolról is teljes betekintést nyerhetnek a vállalat működésébe; ugyanígy az üzletkötők is hozzáférnek a vevőiket és a raktárkészleteket érintő létfontosságú adatokhoz.

 • Megoldott a valós idejű kommunikáció a telephelyek között, sőt a nemzetközi leányvállalatok között is – a szoftver a legtöbb európai nyelvet támogatja.

 • A rendszer működését rugalmasan lehet a felhasználók illetve a vállalat különleges igényeihez alakítani legtöbbször programozás nélkül is, illetve igény szerint speciális kiegészítő modulokat lehet hozzá fejleszteni, vagy válogatni a meglevők közül.

 • Fontos, hogy a szoftver zárt kódú, tehát az eredeti szoftverkódot nem lehet megváltoztatni, hanem csak hozzáírni. Ezért az SAP Business One rendkívül stabil, megbízható ERP rendszer.

 • Több mint 100 SAP Business One bevezetést végeztek tanácsadóink az elmúlt 10 évben a legkülönbözőbb profilú kereskedő, szolgáltató, építőipari és gyártó vállalkozásoknál.

 • Az SAP nemzetközileg a legelterjedtebben használt, piacvezető integrált rendszer, ami 10 év múlva is jelen lesz. Nincs többé kiszolgáltatottság 1-2 fejlesztőnek.

 • Használata önmagában növeli bármely vállalkozás iránti bizalmat, illetve a cég üzleti értékét, amennyiben eladásra kerülne sor.

 • Mindez egyedülálló ár/érték aránnyal párosul. Magyarul: a tudásához képest egyáltalán nem drága és pályázni is lehet rá.

 • Használja a Techwave különböző iparági bővítményeit speciális folyamatai menedzselésére.

A Techwave a Magyarországi KKV cégek igényeire optimalizált, előre elvégzett, "best practice" alapú paraméterezéssel és folyamat kialakítással rendelkező SAP Business One vállalatirányítási rendszer, és annak gyors bevezetését támogató módszertan. 

Mi az a Techwave Smart SBO™?

Miért érdemes a Smart SBO terméket megvásárolni és bevezetni?

Gyorsan és költséghatékonyan lehet a rendszer bevezetést végrehajtani. Az egyes mérföldkövek, határidők és költségek pontosan tervezhetők és az előzetes terveknek megfelelően végrehajthatók. Elkerülhetők a kockázatok: nem kell szembesülni a folyamatosan jelentkező nem tervezett ráfordításokkal és határidő módosításokkal

Ki a fő célcsoport?

Első sorban 5-15 felhasználóval rendelkező kereskedelmi cégek.

A termék azonban úgy van kialakítva, hogy alkalmas a további bővítésre, így pl. a gyártó és szervíz tevékenységet végző cégek üzleti folyamatainak kezelésére is. 

Van-e lehetőség egyedi üzleti igények kielégítésére?

A Smart SBO rugalmasan tovább bővíthető, azonban ez nem része a csomagnak, az ilyen igényeket külön megbízás keretében tudjuk kezelni. 

Mi a rendszerbevezetés várható költsége?

5 felhasználós rendszer teljes költsége licensztípusoktól függően 6-7 mFt + Áfa, mely nem tartalmazza a szerver árát. 

Mekkora a tervezett

bevezetési idő?

Felhasználószámtól és a betöltendő nyitó adatok mennyiségétől függően 1-2 hónap. 

Milyen szerver és rendszerszoftver igénye van

a rendszernek és annak mi az ára?

 • 96+ GB RAM, 600-800 GB SSD RAID-ben,

 • Processzor: 2 x Intel Skylake SP, vagy Cascade Lake SP

 • Virtualizációs környezet: VMWare, 

 • Operációs rendszer: SUSE Linux licence - SLES X86 2 SocketStandard Subscription 3 years, 

 • Terminál szerver operációs rendszer: Windows Server 2016, HANA adatbázis kezelő (SAP licence –el szállítva), 

 • Gigabit ethernet hálózat szükséges, ajánlott kettő vagy több adapter összevonása

 • típustól függően egy ilyen konfigurációt tartalmazó szerver ára 1,5-2,5 m Ft + Áfa. 

bottom of page