top of page

Techwave SMART™ megoldások

Kereskedelem

Olyan informatikai megoldást keres, amely támogatja

a nagy volumenű, gyors és gördülékeny értékesítést? 

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Techwave SAP SMART™ megoldások

A Techwave Hungary SAP alapú kereskedelmi megoldása az általános vállalatirányítási feladatok mellett a nagy- és kiskereskedő vállalatok speciális folyamataira koncentrál, biztosítva az értékesítésen, árazáson, nyilvántartáson és számlázáson felül a folyamatos gazdaságossági elemzéseket, a beszerzés, készlet- és raktárgazdálkodás támogatását, valamint a ma már egyre inkább nélkülözhetetlen webáruház üzemeltetését.

Több éves iparági tapasztalatunk és ügyfeleink igényei alapján kidolgoztunk egy SAP-ra épített egyedi vállalatirányítási megoldást, amely többek között a tejipar, gyümülcslé gyártás, ásványvíz palackozás, sütőipar, malomipar, gabonaipar, konzervipar számára nyújt komoly versenyelőnyt. Ezzel az SAP stratégiai partnerévé váltunk az élelmiszeripar területén.

A megoldás alkalmazkodik az adott cég tevékenységéhez, az egyedi igényeket könnyen és gyorsan be lehet állítani a bevezetés során. A speciális iparági funkciók biztosítják, hogy az Ön vállalata a legjobb iparági gyakorlat szerint működjön és a bevezetéssel azonnal javíthatja a cég működési hatékonyságát és versenyképességét.

"Smart Enterprise for Commerce"

A megoldás speciális, gyártással összefüggő funkciói modulonként: 

  • ERP Pénzügy

  • ERP Logisztika / Értékesítés

  • HR

  • CRM

  • B2B és A2A Interfészek

Tartalom

A rendszer tartalmazza számtalan korábbi ügyfél tapasztalatát és bevált üzleti gyakorlatát, amelyek a világ minden részén bizonyították hatékonyságukat. A megoldás néhány hónap alatt bevezethető, jól skálázható, könnyedén kapcsolódik más rendszerekhez, üzemeltetéséhez pedig nincs szükség belső informatikus csapatra-hosting szolgáltatásunk igénybevétele esetén. A SAP Kereskedelmi megoldás bevezetéséhez pályázati támogatás nyerhető kkv cégek számára akár a beruházási költség 50%-ig.

bottom of page