top of page

SAP S4 HANA Cloud

Fedezzen fel egy beágyazott mesterséges intelligenciával és gépi tanulással rendelkező teljes körű, intelligens ERP-rendszert.

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Tegye lehetővé az új funkciók gyors, magabiztos használatba vételét

Az innovatív SAP S/4HANA Cloud megoldásról

 • Beépített MI, analitika ás intelligens folyamatautomatizálás

 • Memóriaalapú adatbázis és egyszerűsített adatmodell

 • Az ágazatok széles köre számára nyújtott képességek és legjobb gyakorlatok

 • Fogyasztói szintű felhasználói élmény és könnyen hozzáférhető személyre szabott elemzések

Az SAP S/4HANA Cloud egy teljes körű vállalati forrásgazdálkodási (ERP) rendszer beépített intelligens technológiákkal, köztük MI-vel, gépi tanulással és fejlett elemzésekkel. Segít a vállalatoknak új üzleti modellek alkalmazásában, az üzleti változások gyors kezelésében, a belső és külső erőforrások összehangolásában és a mesterséges intelligencia előrejelző erejének felhasználásában. Élvezze a folyamatok közötti szoros, natív integráció, az iparági részletezettség és a konzisztens memóriaalapú (in-memory) adatmodell előnyeit.

Fedezze fel a felhőalapú ERP-képességeket, amelyeket minden üzleti igényre terveztek.

SAP S4 HANA képességek

Készletgazdálkodás

A rendszer minden fizikai eszköze vagy berendezése különös figyelmet igényel, hogy a csúcsteljesítményen működjön. A vállalati eszközkezelő (EAM) szoftverrel szorosan integrálhatja a karbantartási tervezési, ütemezési és végrehajtási folyamatokat – és maximalizálhatja az üzemidőt.

Pénzügy

Ahhoz, hogy agilis legyen egy dinamikus globális piacon, mindent teljesen össze kell hangolni. Futtasson intelligens, nagymértékben automatizált pénzügyi folyamatokat felhőalapú ERP szoftverrel, amely egyesíti a tranzakciókat, az elemzéseket és a tervezést.

Gyártás

Az innováció megkülönböztetheti Önt – ha képes hatékonyan és nyereségesen gyártani a keresett termékeket. A gyártáshoz használt fejlett ERP-szoftverrel egyszerűsítheti teljes működését, láthatóvá teheti, és magabiztos döntéseket hozhat, a tanácsteremtől a gyári padlóig.

K+F és tervezés

Hogyan szállíthat személyre szabott termékeket anélkül, hogy a bonyolultságba temetne? Szerezzen láthatóságot a termék életciklusa során – a K+F tervezéstől az értékesítés utáni szolgáltatásig. Az összekapcsolt digitális folyamatokkal és a fejlett PLM-eszközökkel új értéket szabadíthat fel kínálatából.

Ügyfélszolgálat

Hogyan tarthatja meg az ügyfeleket egy életen át? Azáltal, hogy zökkenőmentes, személyre szabott értékesítés utáni élményt nyújt, amely bármilyen csatornán előre látja és kielégíti az igényeket. Nyerjen vásárlói hűséget a gyors megoldási időkkel, és gyűjtsön visszajelzést az SAP S/4HANA Cloud ügyfélszolgálati képességeivel.

Beszerzés

A láthatóság kulcsfontosságú a beszállítók megfelelő keverékének meghatározásához és az ellátási kockázat csökkentéséhez. Automatizált beszerzési és beszerzési menedzsment szoftverünk segít leegyszerűsíteni a folyamatokat – miközben közel valós idejű betekintést nyújt a szervezeti kiadásokba, a beszállítókba és a piaci információkba.

Ellátási lánc

Egy olyan időszakban, amikor a kínálati bizonytalanság történelmi csúcson van, az agilitás a játék neve. A fürge cégek jelentős előnyre tesznek szert – tehát itt az ideje felfedezni a felhőalapú szoftvereket, amelyek segítenek egy dinamikus és összekapcsolt ellátási lánc létrehozásában.

Értékesítés

Ahhoz, hogy több üzletet kössön, mint a versenytárs, megfelelő értékesítési szoftverre van szüksége. Értékesítési célú felhőalapú ERP-szoftverünk intelligens eszközöket és betekintést nyújt az összes értékesítési tevékenység javításához, bevételének növeléséhez, több ügyfele megszerzéséhez – és végső soron mindenki más előtt maradáshoz.

Az iparági átalakulás motorja

Éljen minden lehetőségel!

Előnyös a bevételek szempontjából

Folyamatos növekedés új, digitális üzleti modellekkel és teljesen automatizált folyamatokkal.

Tartson a kezében minden pillanatot!

Előnyös az eredmény szempontjából

Folyamatos túlteljesítés az azonnali információk és gyakorlatba ültethető elemzések segítségével.

Határozzon meg új normát

 

Előnyös a zöld prioritások szempontjából

Állandóan emelje a fenntarthatósági normákat a legjobb iparági gyakorlatok segítségével.

S4 HANA konverzió

Amennyiben cége jelenleg is SAP ERP rendszert használ és elgondolkodott már az S4 HANA konverzión, akkor remek hírünk van Önnek! A Techwave kidolgozott egy 15 elemből álló, a teljes konverzión végigkísérő támogatási és finanszírozási csomagot.

Cégünk 20+ éves tapasztalatával felvértezve kíséri Önöket végig a teljes konverziós folyamaton. Célunk, hogy ügyfeleink:

 1. Tudják, hogy miért érdemes váltani

 2. Időben felkészülhessenek

 3. A legjobb döntést hozzák meg

 4. Valóban ki tudják próbálni az új rendszert

 5. Minden szakember időben be legyen foglalva

 6. Ne egyszerre jelentkezzen a teljes költség

SAP HANA új bevezetés vagy konverzió

Zöldmezős

Barnamezős

Kékmezős

 • teljesen új installáció

 • Activate metodológia

 • best practice betöltés

 • gap analízis törzsadat konverzió

 • customizáció és nyitó adatok migrálása

ECC6 konverzió, mind törzsadat és bizonylatok tekintetében, stabil folyamatok esetén, adattisztítás szükségessége nélkül

ECC6 konverzió, csak a személyre szabás és az ahhoz kapcsolódó szigorúan szükséges törzsadatokkal  történő konverzió

 • Előny: tiszta lap, a folyamatok újra gondolhatóak

 • Hátrány: teljesen új rendszer bevezetés nyűgje, migráció stb.,  

 • Előny: elvileg funkció azonos

 • Hátrány: nem feltétlen tud funkció azonos lenni, adat tisztítást nem tartalmaz, minden átjön, ha kell, ha nem, a múlt adat és folyamat nehézsége megmarad.  

 • Előny: elvileg funkció azonos, de a folyamatok bizonyos szintig újra gondolhatóak (nem ajánlott a komplexitások miatt csak akkor, ha a meglévő folyamatok stabilak)  

 • Hátrány: nem tud funkció azonos lenni feltétlen a verzió különbség miatt. A folyamatokhoz való hozzányúlás a végén egy teljes vagy részleges BPR-t tud eredményezni, amely a projekt közben mint feladat kibukhat.

bottom of page