top of page

SAP Wellness™

Az SAP Wellness egy olyan szellemi termék, ami SAP bázisos, tanácsadói, értékesítő, projektvezetők tapasztalatára építve lett kialakítva, s ebben a programban vizsgálat alá kerül, hogy mennyiben kihasznált üzletileg az SAP funkcionalitása, megvizsgálja az SAP érvényben lévő szoftver követelmeit és elemzést ad a vállalat szoftverköltségeiről. Ezen felül vizsgálja még az SAP performanciát, SAP üzemeltetési, biztonsági elemeket, s hogy ezek mennyiben működnek az elvárások szerint, és hogy mennyiben lehetne ezeken javítani.

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

Ezen felül átvilágítja, hogy a vállalaton belül hogyan működik az SAP tudásmenedzsment, s hogyan lehetne ezt tovább bővíteni, milyen saját-, illetve külső erőforrás bevonásával.

Együttesen az egyes területekre vonatkozó javaslatok, akciótervek végrehajtásával az üzemeltetési költségek csökkenthetők, a folyamatok közötti integráció növelhető és az SAP rendszer kihasználtsága és hatékonysága fokozható, ami az ügyfél elégedettség növekedéséhez vezet.

Feladat és eredmények

 • SAP üzemeltetési és licence karbantartás költsége magas

 • Bonyolult és nehéz az üzleti változások nyomon követése

 • SAP-ba történő beruházások megtérülése nehezen bizonyítható

 • Működés felépítése, folyamatok integrált működtetése nehezen átlátható

 • Hiányos alkalmazásbeli tudás kiszolgáltatottságot okoz az SAP üzemeltető cégekkel kapcsolatban

Mikor lehet a felmérésre szüksége?

Üzleti előnyök

 • Üzemeltetési költségek csökkentése

 • Licence karbantartási költségek optimalizálása

 • Üzleti folyamatok áttekinthetőségének javulása,  

 • Átfutási idők javulása

 • Egyes üzleti-, támogatási folyamatok minőségének javulása

 • Humán erőforrás felhasználás optimalizálása

 • Működési kockázat csökkentése

 • Felhasználói elégedettség növelése 

Az SAP Wellness csomag azt eredményezi, hogy a vállalat infrastruktúrájának, üzemeltetésének és SAP alkalmazás oldali/funkcionális területeiben tapasztalt működési jellemzők, problémák felmérését követően olyan javaslat készüljön, ami segíti és hatékonyabbá teszi a további működést. Csökkenhetnek a költségek, javul a cégen belüli információáramlás, és gyorsabb lesz a reakcióidő az üzleti folyamatokon belül bekövetkező változások kezelésére.

CEO

Kinek ajánljuk?

Az SAP Wellness audit csomag segítséget nyújt a vállalat SAP funkcionális működésének optimalizálásában, az integrációs kapcsolódások felismerésében, s egy hatékonyabb IT támogatás kialakításában. Az audit csomag eredménye egy objektív helyzetkép az SAP rendszer állapotáról, tiszta, összemérhető mutatókat ad az egyes vizsgált területekre vonatkozóan, megmutatja a jövőbeli lehetőségeket és a szükséges lépéseket, hogy a vállalat elérje a kitűzött célokat. Javaslatot ad a későbbi SAP fejlesztési irányok meghatározásában is. 

CFO

Az SAP Wellness csomag, belső működés audit, segíti átgondolni a jelenlegi IT szervezeti-, biztonsági- és folyamatbeli működést és rávilágít az IT biztonság elemeinek átgondolására. E mellett az IT vezetőség értesül az SAP világában a legújabb fejleményekről, kitágul a vállalat számára a lehetőség, hogy kidolgozza, hol szeretné magát látni a különböző szempontok alapján pár év múlva, s ehhez milyen lépések megtételére lesz szüksége.

CIO

Az SAP egy integrált vállalat irányítási rendszer, s funkcionalitásának minél hatékonyabb kihasználásához érdemes felfrissíteni az ismereteket, s ebben ez az audit nagy segítséget nyújt. Kimutatja a rendszerben rejlő lehetőségeket, s működtetése során a ki nem használt integrációs pontokat. Javasolt belső SAP tudásátadással ugyanakkor hatékonyabbá teszi a vállalaton belüli információ áramlást és információcserét, s számtalan ponton segítséget ad, hogy rávilágítson, hogy javítható még az SAP működtetése.

Operatív vezetők

bottom of page