top of page

SAP megoldások

Konzultáció és implementáció

SAP megoldás portfólió

Sikeresebbé tesszük ügyfeleinket, rávilágítunk az alacsony hatékonysággal működő területekre és olyan új lehetőségeket mutatunk fel, melyeket valódi, kézzel fogható versenyelőnnyé változtatunk sokoldalú SMART megoldásainkkal.

Széleskörű projekttapasztalatunk az SAP termékcsoport minden elemére kiterjed. Ennek alapján átfogó SMART alkalmazáscsomagokat fejlesztettünk ki azon kis- és középvállalatok számára, akik a nagyvállalatokéhoz hasonló komplex informatikai rendszert szeretnének. Filozófiánk és elsődleges célunk, hogy mérettől függetlenül ügyfeleink üzletmenetét minden területen hatékonyabbá tegyük.

A saját fejlesztésű SMART komplett vállalatirányítási megoldásokkal egy olyan eszközt adunk ügyfeleink kezébe, amellyel optimalizálhatják a teljes vállalat működését, infrastruktúráját és erőforrásait, valamint a legjobb gyakorlatot kiterjeszthetik a teljes értékláncra. 

TWHU szolgáltatások

Szolgáltatás & Támogatás

TWHU Szolgáltatás portfólió

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megismerjük ügyfeleink céljait, és megoldásokat találjunk kihívásaikra. Szolgáltatásaink segítenek elérni céljait SAP szoftverének minden szakaszában, a tervezéstől a megvalósításon át a napi működésig. Tevékenységünk a szolgáltatások teljes skáláját lefedi, a tanácsadástól a fejlesztésen és a megvalósításon át az üzleti és technológiai támogatásig.