top of page

SAP CX portfólió

SAP ügyfélélmény megoldások 

Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük figyelmét!

A pillanatnyi helyzetnek megfelelő kapcsolat vevőivel

Szeretnénk képessé tenni Önt arra, hogy tartós, és a pillanatnyi helyzetnek megfelelő kapcsolatot alakítson ki ügyfeleivel – olyan kapcsolatokat, amelyek jóval azelőtt megkezdődnek, hogy ők vásárolnak valamit, és biztosítják, hogy ön legyen a preferált szállítójuk és partnerük a digitális átalakulás során.

 

Termékeink segítenek abban, hogy az ügyfeleknek állandó és személyre szabott élményben legyen részük minden csatornán és minden eszközön. Nem számít, hogy éppen hol tartanak a vásárlási folyamatban: az SAP C/4HANA segítségével felhasználhatja a valós idejű ügyfél- és ipari információkat annak érdekében, hogy az ügyfélélmény mindig személyes és releváns legyen az adott pillanatban.

SAP Marketing Cloud

Digitalizált világunkban a vevők a hatalmas marketing zajban egyre inkább csak azokra kereskedőkre figyelnek, akik személyre szabott kiszolgálást nyújtanak. SAP Marketing Cloud használatával ön képes lesz nagyszerű ügyfél-élményt nyújtani vevőinek. Ma a kereskedők azzal a problémával szembesülnek, hogy az ügyfél adatok különböző helyeken szétszórva találhatóak. Egy kereskedelmi cég számára átlagosan 15 különböző adatforrás/rendszer létezik, ahol adatokat keletkeznek a vásárlókról. Hogyan kezeljük és használjuk fel ezt az adat tömeget? Hogyan teszünk szert egy konzisztens adatbázisra, miközben az ügyfélről rendelkezésre álló adatok minden csatornában különbözőek lehetnek?

Megoldás:

Ha újra akarjuk építeni a marketinget, és fel szeretnénk használni a különféle kontextusokban meglevő adatokat, akkor meg kell oldanunk az adat problémát. Az új marketing tehát:

 • KONZISZTENS minden érintkezési ponton és csatornán.

Képesnek kell lennünk adatokat gyűjteni a különféle csatornákból, és egyetlen helyen összegeznünk – valós időben – és rendelkezésre bocsátanunk a marketing számára.

 • KONTEXTUS FÜGGŐ – ügyfelekre lebontva

Észre kell vennünk azt a pillanatot, amikor a vevő érdeklődik, és pontosan tudnunk kell, hogy mi iránt érdeklődik, és hogyan tudunk vele kapcsolatba lépni. Ez át fog alakítani sok-sok vállalkozást, és rendkívüli módon leegyszerűsíti a vevők számára éppen szükséges termékekhez való hozzájutást.

 • RELEVÁNS és egyedi a vevő számára az adott pillanatban

Ha képesek vagyunk a releváns információt adni a vevőnek éppen akkor, amikor kapcsolatba szeretne velünk kerülni, akkor meglepetést okozunk neki, és ez a vállalkozásunkról alkotott képét alapvetően meg fogja határozni.
Mindig is azt tanultuk, hogy értékesítőként – és ugyanígy marketingesként is – kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk. Az SAP Marketing Cloud segítségével ezt most könnyen megvalósíthatjuk.

Eszközöljön 3 fontos változtatást üzletmenetében

1. Nyújtson nagyszerű ügyfélélményt

Megoldásaink segítenek a vállalatoknak releváns, kontextusnak megfelelő ügyfélélményt nyújtani az összes ügyfél-érintkezési ponton és csatornán keresztül – valós időben. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelekről rendelkezésre álló információk segítségével személyre szabhatja az egyes interakciókat, és következetes, nagyszerű élményt nyújthat.

2. Egyszerűsítse az ügyfélkiszolgálást

Ha az üzletmenetéhez használt rendszerekről van szó, akkor az egyszerűbb a jobb. Átfogó megközelítést használva az ügyfélkapcsolatok és kereskedelme területén, termékeink megnyitják a lehetőséget mind az üzletmenet mind az ügyfelek élményének optimalizálására, miközben csökkennek a költségek, az idő és a komplexitás.

3. Fejlesszen, hogy versenyben maradjon

Az új csatornák nyitásától az innovatív üzleti modelleken keresztül az új piacokba való belépésig olyan eszközöket adunk Önnek, amelyekkel gyorsan kísérletezhet és reagálhat a változó piaci feltételekre, így versenyképes lehet.

SAP Customer Experience (CX)

Szoros kapcsolatokat építhet ki ügyfeleivel a C4/HANA Cloud Solutions csomag portfóliójával, amely összekapcsolja az értékesítési, szolgáltatási, marketing és e-kereskedelmi folyamatokat, hogy személyre szabott ügyfélélményt teremtsen.

 

Ez a csomag az ügyfelek információit, valamint a működési és tapasztalati adatokat ötvözi az intelligens technológiák erejével, hogy olyan erős kapcsolatot hozzon létre, amely egy életen át megtartja az ügyfeleket. Az SAP leggyorsabban fejlődő terméke

Megoldás, amelyen a piac elvesztése

vagy megszerzése múlhat

Szoftver megoldások

Ismerje meg a negyedik generációs CRM-et. Az előretörő üzleti modellek számára készült SAP C/4HANA egyesíti az ügyfelek adatait, a gépi tanulást és a moduláris felépítést, hogy megvalósuljon a valós idejű ügyfélélmény az értékesítés, a szolgáltatás, a marketing, és a kereskedelem területén, és még azon is túl.

SAP Sales Cloud

Az ügyfelek informáltabbak, szociális hálózatokra kapcsolódnak, és sokkal könnyebben váltanak terméket, szolgáltatást és szállítót, mint valaha.

És ami ennél is fontosabb, jóval azelőtt elkezdik az on-line információgyűjtést üzleti és szociális csatornákon, mint hogy kapcsolatba kerülnek az értékesítővel. Így az értékesítők ki vannak zárva a vásárlási folyamat több mint 50%-ából.

Annak érdekében, hogy fenntartsák a vevők érdeklődését, az értékesítőknek most alaposan ismerniük kell a vevőik üzleti tevékenységét, és új elképzeléseket kell közvetíteniük, hogy üzleti partnereik figyelembe vegyék őket a vásárlási folyamatban.

Kihívások az értékesítésben

 • Nincs azonnali hozzáférés az információhoz

 • Hiányzik a lényeges ügyféladatokhoz való gyors hozzáférés

 • Elégtelen mobil hozzáférés on/offline

 • Nincs valós idejű rálátás az üzletre

Az SAP Sales Cloud képességei

 • Mobilitás és felhasználói élmény

 • Egységes támogatás minden mobil eszközhöz és platformhoz

 • Lényeges adatok offline

 • Modern, egyszerűsített felhasználói élmény, szerep-alapú, személyre szabott

Előnyök

 • Értékesítés bárhol

 • Képessé tenni az értékesítőket, hogy a többet értékesítsenek, bárhol, bármikor, bármilyen eszközön, internetre kapcsolódva vagy anélkül.

Funkciók

 • Egységes támogatás minden mobil eszközhöz és platformhoz

 • 360 fokos ügyfélnézet az összes csatornán beleértve a front és back office-t (pl. SAP ERP data)

 • Teljes SFA funkció: ügyfelek, kontaktok, tevékenységek, lehetőségek, árajánlatok, megrendelések

 • Prediktív analitika felfedezi az új üzleti lehetőségeket, és azonosítja a kulcs befolyásoló személyeket

 • Beépített integráció: MS Outlook, Gmail, Lotus Notes

 • Együttműködés és social képességek

 • Rugalmas dashboardok, ad-hoc és egyedi riportok

SAP Service Cloud

Az SAP Service Cloud szervíz megoldásokkal vállalta képes lesz a megfelelő csatornán pontosan az igényelt információt és szolgáltatást nyújtani vevőinek, kimagasló színvonalú ügyfélkiszolgálásban és ügyfél élményben részesítve vásárlóit a kapcsolatfelvételtől a reklamációkezelésig.

A SERVICE MEGOLDÁS FUNKCIÓI

 • Közösségi együttműködés: Hozzon létre éjjel nappal elérhető közösségi támogató fórumot, mely elősegíti az együttműködésen alapuló információ-átadást és probléma megoldást, így vásárlói megkapják a válaszokat a fórumokból és csoportokból.

 • Belső együttműködés: Ügyfélszolgálati munkatársai számára biztosítson könnyű hozzáférést kulcsfontosságú információkhoz és szakértő tudáshoz, hogy gyorsabban meg tudják oldani az ügyfelek problémáit. 

 • Tudásbázis: egyen közzé minden termékinformációt, probléma-megoldási információt és szakértői tanácsot egyetlen felületen, tegye mindezt könnyen hozzáférhetővé mind a cégen belül, mind pedig kifelé.

 • Omnichannel/Közösségi média monitoring: Függetlenül attól, hogy az ügyfél telefon, on-line chat, web vagy e-mail útján tesz fel egy kérdést, az ügyfélszolgálatos minden párbeszédet egyetlen ablakban lát, ezért mindig képben van. Tegye a közösségi médiát az ügyfélszolgálatának részévé. Váltson át gyorsan és könnyen a közösségi csatornákról a hagyományos ügyfélszolgálati csatornákra, és egyesítse a közösségi adatokat a házon belüli adatokkal, hogy hiánytalan ügyfél profilt hozzon létre.

 • Workflow: A könnyen használható workflow szabályokkal egyszerűen eldönthető a legalkalmasabb ügymenet egy ügyfél kérés esetén – sorolja kategóriákba, mint pl. kérdés, panasz, dicséret, és ez után biztosítsa, hogy a megfelelő ügyfélszolgálati munkatárs kezelje a legjobb eredmény érdekében.

 • Analitika: Mélyreható analitika segítségével nyerjen betekintést az ügyfélszolgálati csoportja teljesítményébe, hogy lássa a válaszidőket és a probléma megoldási sebességet, valamint használja a trend előrejelzést, hogy kollégái figyelmét felhívja a várható ügy fajtákra.

 • Mobilitás: A kiszálló szervizes szakemberek, illetve vezetők utazás közben hozzáférnek az információkhoz – akár offline is – hogy meghatározhassák a helyszíni teendőket és ellenőrizhessék a kollégák teljesítményét.

 • Erőforrás elosztás: Reagáljon az igények változásaira könnyen változtatható munkaütemezési táblákkal, hogy a legkvalifikáltabb embert küldhesse a helyszínre az ügyfél számára megfelelő időpontban.

 • Garancia/SLA menedzsment: Kezeljen összetett helyszíni szerviz tevékenységeket, kezdve a munkamegrendelésekkel és Szolgáltatási szint szerződésekkel (SLA), a szerződéseken, garanciákon keresztül a pótalkatrészekig.

 • Internet of Things: Váltson reaktívról prediktív munkamódszerre a karbantartás és javítás tekintetében. Használja fel a gépektől származó valós idejű adatokat és összetett analitikát a gépek állapotának meghatározására, hogy előre jelezhesse, és megelőzhesse a meghibásodásokat. 

 • Önkiszolgáló ügyfélportál: Kínáljon ügyfeleinek még nagyobb választási szabadságot azáltal, hogy a szervízügyeiket egy brandelt, önkiszolgáló ügyfélszolgálati portálon intézhetik. Biztosítson lehetőséget vevői számára új hibajegyek létrehozására, és a meglevő hibajegyek állapotának ellenőrzésére. Adjon hozzáférést vevőinek a céges tudásbázishoz.

 • ERP Integráció: Férjen hozzá könnyen a valós idejű back office információkhoz, és nyerjen teljes körű betekintést, hogy mindig a lehető legjobb döntéseket hozhassa ügyfélszolgálati kérdésekben. Lássa a teljes ügyfél-történetet, beleértve a legutóbbi rendeléseket és pénzügyi teljesítéseket. Szinkronizálja a törzsadatokat az ügyfél-, kapcsolattartó- és termékinformáció egységessége érdekében.

SAP Commerce Cloud

Az ügyfelek többféle módon kommunikálnak a kiskereskedőkkel: online, telefonon, mobil eszközön keresztül, és az üzletben. Eközben a vásárlástól a megrendeléseken át a termék-visszaküldésig minden érintkezés során elvárják, hogy a kereskedő teljes mértékben ismerje a tranzakció részleteit, és késlekedés nélkül reagáljon a vevői igényekre.

A hatékony B2C kereskedelem kulcsa, hogy az ügyfelek elképesztően könnyen megtalálhatják, megismerhetik és megvásárolhatják a termékeket. A nyereséges B2C kereskedelem kulcsa az olyan rendszerekben van, amelyeket könnyű kezelni, és amelyek egyesítik az ügyfelek interakcióit és tranzakcióit bármilyen termékről, márkáról, földrajzi területről és kereskedelmi csatornáról van szó. Az SAP Commerce Cloud B2C Commerce mindkettőből a legjobbat nyújtja.

 • Az átlagos megrendelési érték növelése személyre szabott termékválasztékkal, ajánlatokkal és promóciókkal.

 • Személyre szabott és célzott tartalom nyújtása a fogyasztói magatartás, jellemzők, valamint a továbbfejlesztett ügyfél-szegmentáció alapján.

 • A felhasználhatóság és a konverziós ráták növelése irányított keresés és navigáció, átlátható termék-összehasonlítások és dinamikus céloldalak révén

 • A közösségi kereskedelmi funkció használata az ügyfelekkel való párbeszéd kialakítására, a forgalom ösztönzésére és a felülértékesítési lehetőségek létrehozására.

 • A termékek bevezetésének felgyorsítása és a működési költségek csökkentése központosított, minden csatornára kiterjedő egységes tartalomkezeléssel.

 • Forgalomnövelés integrált keresőmotor-optimalizálással.

 • A termékleírások gazdagabbá tétele és vonzó ügyfél-interakciók létrehozása magas szintű digitális eszközkezeléssel.

 • A hatékony, minden csatornára kiterjedő teljesítés megvalósítása a click-and-collect funkció, a részleges teljesítés, a többraktáros szállítás és a visszárukezelés révén.

 • Lehetővé teszi további csatornák – úgy mint mobil, nyomtatott, call center stb. – bevezetését egyetlen platform részeként.

 • Az integrált ügyfélszolgálat fokozza az ügyfél-elégedettséget és növeli az értékesítéseket.

 • Webáruházak között legjobb skálázhatóság, rugalmasság és teljesítmény nagy mennyiséggel és sok tranzakcióval járó környezetben.

 • Támogatja több áruház üzemeltetését egyetlen platformon a több-vállalkozás és többmárkás stratégiához.

 • “Jövőbiztos” adaptálhatóság a rugalmasság és bővíthetőség révén.

Vezető márkák  és innovatív marketingesek által szerte a világon használt ügyfél-elköteleződési platform

bottom of page