top of page

Nézze a Techwave webTV adásait

Elindult a Techwave webTV szolgáltatás

Szeretnénk az üzleti döntéshozóknak egy kis segítséget adni a technológia aktualitásainak, gazdasági előnyeinek könnyebb megismerésében.Látjuk, hogy az informatikai megoldások értékeit az iparágban dolgozók nyelvezetével sohasem tudjuk megfelelően bemutatni és így szinte lehetetlen küldetés az üzleti előnyök megfelelő súlyát érzékeltetnünk az üzlet számára.

A Techwave webTV minden adását úgy terveztük, szerkesztettük, hogy könnyen fogyasztható, közérthető és rövid legyen. Megnézheti, amikor várakozik valahol, de hallgathatja hazafelé a dugóban egyaránt.



Lássuk az első 3 adás tartalmát...

Folyamat automatizáció

Megpróbáltuk a lehető legérthetőbben megfogalmazni mindazt, amit a folyamat automatizációról érteni érdemes minden üzleti döntéshozónak. Beszélgettünk egyet a Rizmajer sörözőben szó szerint EGY sör mellett.




NAV számlaadat letöltő

A NavLoader™ termékünk használatával a NAV rendszerébe a vállalat, illetve vállalatcsoport részére a magyarországi szállítók által beküldött minden számlaadat letölthető, ellenőrizhető, tetszés szerint felhasználható.




Ügyfélélmény

A Techwave Business Talkshow első adása a Customer eXperience, rövid nevén CX jelentésének jár utána. Megértjük mit is jelent, boncolgatjuk fontosságát és a rendelkezésre álló technológia hatását. ....




8 views0 comments
bottom of page