top of page

Digital Health-Check CX Érettségi Állapotfelmérés

Gyors és átfogó állapotfelmérés a digitális ügyfélélmény kiaknázására


A digitális transzformáció jelenleg legfontosabb területe a digitális ügyfélélmény.

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy egyre inkább ezen a területen dől el a piaci verseny, ezért a vállalati informatikai stratégiák és költségvetések jelentős része már ide összpontosul.

Az általunk kínált állapotfelmérés segítségével megismerheti, hogy jelenlegi folyamatai és eszközei milyen érettségi szintet képviselnek a nemzetközi iparági gyakorlatokhoz képest, illetve javaslatokat kaphat a digitális ügyfélélménnyel kapcsolatos fejlesztések irányaira is.


Amennyiben valódi ügyfélélményt kíván nyújtani, a digitalizáció elkerülhetetlen. Milyen kérdéseket kell feltenniük maguknak a vállalatoknak?


  • A vállalati folyamatok egy belső szervezeti logikát követnek vagy az ügyfélét?

  • A vállalatnál létezik-e írásban elvárt értékesítési, ügyfél-onboarding, valamint ügyfél után követési folyamat?

  • A vállalatnál léteznek-e mérőszámok és ezekkel kapcsolatos célkitűzések az értékesítés fázisai között konverziók tekintetében?

  • A vállalatnál megvalósul-e az ügyfél elégedettség mérése a teljes customer journey folyamán? Ha igen, felhasználják-e az eredményeit a folyamatok újratervezésekor?

  • A vállalatnál megvalósul-e a szervezeti egységek közötti információcsere az optimális és konzisztens ügyfélélmény érdekében?

  • A vállalat ismeri-e a vevőit szegmensekre és „perszónák”-ra bontva? Ismeri-e, hogy hogyan kapcsolódik az életükhöz, munkájukhoz, folyamataikhoz?