top of page

Pubcast, második felvonás a Dumaszínházból

Sokan nehezen értik az informatika nyelvét. Az üzleti terület képviselői, vezetői csak a technológiáról hallanak és nincs ki praktikusan elmondja nekik miből választhatnak és mi mire való. Miként befolyásolja mindennapi munkájukat és hogyan hat majd egy-egy megoldás az üzleti eredményességre.


A cél érdekében szakemberhez fordultunk és felkértük Litkai Gergely hivatásos zsargontalanítót, hogy segítsen nekünk, illetve az üzlet nyelvén beszélőknek.
Miről szól a Techwave Pubcast?


A Techwave Hungary azzal a céllal indította el Pubcast hibrid webinár sorozatát, hogy minden egyes üzleti terület teljes képet kaphasson a területét érintő szoftver megoldásokról, gyakorlati példákon keresztül és közérthetően ismerje meg az informatika képességeit és az üzletre gyakorolt hatását.

Szeretnénk mindezt a lehető legérthetőbb módom megtenni.
Eseménysorozatunk második állomásán a Dumaszínházba invitáltuk vendégeinket, ahol egy Karinthy gyűrűs humorista, Litkai Gergely volt a délután házigazdája.

A fellépők egytől-egyig az üzleti terület elismert képviselői, akiket arra kértünk fel, hogy saját stílusukban, önnön szavaikkal mondják el 10-10 percbenmindazt, amit hasznosnak találtak az általunk kínált IT megoldásokból.


Témáink:

  1. El lehet-e mondani közérthetően mindazt, amit az informatikusok csak a technológia nyelvén képesek?

  2. Mennyire lehet optimalizáni és automatizálni a számlázással kapcsolatos emberi munkát?

  3. Hogyan tudjuk kihozni a lehető legtöbbet a cégünknél felhalmozódott adatokból és képesek vagyumk-e vagyonként gondolnunk adatainkra?

  4. Meddig érdemes automatizálni üzleti és belső folyamatainkat?

  5. Mit is jelent a valós vállalat irányítás, készült-e cégünkhöz használati utasítás?Aki nem tudott eljönni a Dumaszínházba, az élőben és akár később felvételről is megnézhette az esemény a Techwave Youtube csatornáján, az alábbi linken: https://youtu.be/5xrW2n8b6uQ4 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page