top of page

A Techwave Hungary az SAP által kezelt szolgáltatások jövőképes platformjával digitalizál

Updated: Feb 10, 2023

Jellemvonások

  • 1000 FTE/év megtakarítás a kézi adminisztrációs követelmények csökkentésével új SAP-környezetek kiépítésekor

  • Időt szabadít fel a hozzáadott értékű szolgáltatásokba való befektetésre, növelve ezzel az elégedettséget

  • A mai napig nulla az operációs rendszer tervezett leállása, ami segít a Techwave Hungary Zrt.-nek a szigorú szolgáltatási szintű megállapodások betartásában

Termékek

  • SLES (SUSE Linux Enterprise Server) SAP Alkalmazásokhoz ›


A digitális csatorna minden iparágban a vállalkozások számára kulcsfontosságú versenymegkülönböztető tényezővé válik. Az adatvezérelt szolgáltatások kihasználásával a vállalkozások rejtett működési betekintést nyernek, javítják az ügyfélélményt, és lenyűgöző ajánlatokat építenek ki, amelyek hosszú távú hűséget táplálnak.


CSP-ként a Techwave Hungary tudja, hogy a hatékony, rugalmas és integrált üzleti rendszerek kulcsfontosságú alapjai ezeknek a fejlett digitális képességeknek. A vállalat évek óta arra specializálódott, hogy Kelet-Európa-szerte segítse a vállalkozásokat az SAP ERP-megoldások előnyeinek kihasználásában anélkül, hogy időigényes kezelésre és karbantartásra lenne szükség.

Lesti Gábor, a Techwave Hungary Kft. informatikai igazgatója így folytatja a történetet: „A folyamatos innováció iránti elkötelezettségünk hozzájárult ahhoz, hogy Kelet-Európa egyik vezető szolgáltatójává váljunk az SAP-alkalmazásokhoz kapcsolódó menedzselt szolgáltatások terén. Vállalati szintű privát felhő-infrastruktúránk révén bármilyen méretű ügyfelet támogatunk a kritikus SAP-megoldásokhoz való hozzáféréssel a hét minden napján, 24 órában.”


Röviden

Az új üzleti növekedés lehetőségét felismerve a Techwave Hungary arra törekedett, hogy bővítse menedzselt szolgáltatási infrastruktúráját, hogy segítse ügyfeleit a digitális átalakulás felgyorsításában. Az új, nagy teljesítményű, IBM Power Systems kiszolgálókon alapuló platform bevezetésével, amelyet a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications támogat, a vállalat elindított egy privát felhőplatformot, amely képes nagy mennyiségű új SAP-munkaterhelés futtatására, miközben a felügyeleti követelményeket csökkenti. A Techwave Hungary most már meglévő ügyfeleinek és új potenciális ügyfeleknek segít digitális képességeik bővítésében.



A kihívás

Az elemzés iránti étvágy azonosítása


Az SAP BW/4HANA és az ERP SAP S/4HANA új generációs adattárház-megoldásának bejelentésével a Techwave Hungary ráébredt, hogy hamarosan az egekbe szökik majd az új analitika és big data insight iránti kereslet. A vállalat tudta, hogy a meglévő ügyfelek szívesen konvertálnának SAP ERP-ről SAP S/4HANA-ra a lehető leghamarabb, és hogy sok helyszíni SAP ERP-megvalósítással rendelkező potenciális ügyfél a felhőre kíván majd frissíteni és újraplatformozni. „Az üzleti műveletek valós idejű betekintése sok vállalkozás számára megváltoztatja a helyzetet, és célunk, hogy támogassuk ezeket a szervezeteket az SAP BW/4HANA és az ERP SAP S/4HANA menedzselt szolgáltatásaival új és meglévő ügyfelek számára” – mondja Lesti. . Jövőbiztos privát felhő építése Az SAP adatmennyiség meredek növekedésének lehetővé tétele, valamint a számítási, tárolási és hálózati mozgástér lehetővé tétele érdekében a memórián belüli elemzési terhelések számára a Techwave Hungary célja az volt, hogy kibővítse meglévő, IBM Power Systems alapú privát felhő infrastruktúráját. szerverek. Lesti megerősíti: „Meglévő IBM szerverplatformunknak a legújabb generációs IBM POWER9 processzor alapú rendszerekkel való kiegészítésével biztosak voltunk abban, hogy teljesítménynövekedést nyerünk az SAP BW/4HANA és az ERP SAP S/4HANA megkövetelt új követelményeinek támogatásához. megoldásokat.”


„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megtaláljuk a legjobb technológiai megoldásokat a létfontosságú rendszerek zökkenőmentes működéséhez, a hét minden napján, 24 órában, és pontosan ezt biztosítjuk a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications segítségével.”

Lesti Gábor

CIO

Techwave Hungary Kft.


SUSE megoldás

Bevált platform kiválasztása


Az új IBM Power Systems szerverbe való befektetés értékének maximalizálása érdekében a vállalat olyan operációs rendszert keresett, amely szorosan kompatibilis a megcélzott SAP megoldásokkal, és elég robusztus ahhoz, hogy a hét minden napján, 24 órában hozzáférhessen az ügyfelek kritikus üzleti adataihoz és alkalmazásaihoz. A piac vezető megoldásainak értékelése után a Techwave Hungary az SLES for SAP Applications-t választotta privát felhőplatformja új iterációjának alapjául. „Az SLES for SAP Applications az SAP saját preferált platformja az SAP S/4HANA számára, és teljes mértékben tanúsított a vállalat következő generációs megoldáscsomagjaihoz” – magyarázza Lesti. „Az a tény, hogy oly sok vezető globális vállalkozás – csakúgy, mint maga az SAP – bízik a SUSE platformban, megbizonyosodtunk arról, hogy megfelel a memórián belüli igényes munkaterhelések iránti igényeinknek.” Gyorsan a piacra Az IBM-mel együttműködve a Techwave Hungary telepítette, tesztelte és konfigurálta az új IBM szervert, és integrálta a meglévő IBM Power Systems környezetébe. Az SLES-t az SAP-alkalmazásokhoz választva a vállalat megnyugtatja, hogy magas szintű megbízhatóságot és rendelkezésre állást érhet el a kritikus fontosságú SAP üzleti rendszerekben. „Az SLES for SAP Applications egyik legjobb tulajdonsága, hogy milyen robusztus – csak fut és fut” – kommentálja Lesti. „Eltérően más, korábban használt operációs rendszereinktől, soha nem kellett újraindítanunk az SAP-alkalmazásokhoz készült SLES-t memóriaproblémák miatt, vagy fájdalmas leállást tapasztaltunk a javítások alkalmazásakor. „Az a tény, hogy számíthatunk a SUSE platformra, rendkívül fontos, mert ügyfeleink attól függnek, hogy üzletet vezessenek. A SUSE-nak köszönhetően az SAP S/4HANA élvonalbeli képességeit most a szervezetek számára elérhetővé tesszük szerte Magyarországon.”


Az eredmények

Készen áll a növekedésre


A SUSE és az IBM megoldásaival a Techwave Hungary sikeresen bővítette privát felhőplatformját. Ennek eredményeként a vállalat abban a helyzetben van, hogy javítani tudja a meglévő ügyfelei már amúgy is szigorú szolgáltatási szintjét, miközben megteremti a mozgásteret az új és a meglévő ügyfelek SAP BW/4HANA és ERP SAP S/4HANA használatához. Miközben a Techwave Hungary üzleti volumene növekszik, a színfalak mögötti kezelési és karbantartási követelményei karcsúak és hatékonyak maradnak az SLES for SAP Applications integrált, automatizált eszközeinek köszönhetően. Lesti így magyarázza: „Régebben az SAP-környezet beállítása – például amikor új klienst építettünk be – akár négy órát is megkívánt a dokumentáció elolvasásával, hogy azonosítsuk és beállítsuk az optimális operációs rendszer konfigurációt.


Az SLES for SAP Applications saptune eszközének köszönhetően mindez megváltozott. Ma a saptune lehetővé teszi, hogy azonnal megtaláljuk a legjobb konfigurációt minden SAP-környezethez, anélkül, hogy manuális kutatásra lenne szükség.” Hozzáteszi: „Ahogy felügyelt szolgáltatásaink kínálatának növekedése beindul, előreláthatólag jelentős számú új SAP-környezetet kell konfigurálnunk minden hónapban. Becsléseink szerint a saptune évente akár 1000 munkaórát takaríthat meg, ami lehetővé teszi számunkra, hogy informatikai csapatunk karcsú maradjon, és munkanapjaink nagyobb részét értéknövelt ügyfélszolgálattal töltsük.” Lehetővé teszi a hosszú távú sikert A Techwave Hungary a jövőre nézve úgy véli, hogy megtalálta az ideális szerverplatformot hosszú távú növekedési ambícióinak támogatására.


„A SUSE-val és az IBM-mel együttműködve egy nagyon rugalmas és méretezhető privát felhőt építettünk, amely képessé teszi a vállalkozásokat Magyarországon az SAP S/4HANA és az SAP BW/4HANA játékot megváltoztató analitikai képességeinek felszabadítására” – zárja Lesti. „Az ügyfeleinknek tett ígéretünk az, hogy elkötelezettek vagyunk a legjobb technológiai megoldások megtalálása mellett annak érdekében, hogy létfontosságú rendszereik zavartalanul működjenek a hét minden napján, 24 órában, és pontosan ezt biztosítjuk az SLES for SAP Applications szolgáltatással.”

8 views0 comments
bottom of page