top of page

Sikeres az SAP S/4HANA-day rendezvényünk!


Nagy örömünkre ismét egy igen sikeres rendezvényen bizonyítottuk, hogy megéri az üzleti döntéshozókkal közérthetően ismertetni egy technológia újítás képességeit, minden egyes megváltozott elemét. Az SAP Hungary szakembereivel, Alliance partnercégeinkkel közösen osztottuk meg tapasztalatainkat az SAP S/4HANA rendszerre történő átállással kapcsolatosan várható felmérések szükségességéről, előkészítő tevékenységekről a résztvevő cégek vezetőivel.

Az SAP Hungary képviselői bemutatták a legújabb felhős megoldásaikat, nagyon nagy érdeklődés mellett SAP S/4HANA Cloud Public Edition live demoval elégítették ki a jelenlévők kiváncsiságát. A rendszer annyira új, hogy sokan csak most láthatták először képességeit működés közben.

Köszönjük a kollégáinknak és a támogató cégeknek, hogy jelenlétükkel és előadásaikkal emelték az egész napos rendezvényünk színvonalát. Ne feledkezzünk meg a Dumaszínházról, a Kompót Bisztróról és a Dumaklubról sem, akik a tökéletes helyszínt és catering-gel biztosítottak magas színvonalat a nap folyamán. Ezeknek ékes bizonyítéka, hogy a rendezvényünket a résztvevők - közel 100 üzleti és IT vezető - minden szempontból 5 csillaggal értékelték.


Kattintson a fenti képre vagy az alábbi gombra, ha szeretné látni a rendezvény videó összefoglalóját.TALÁLKOZUNK JÖVŐRE UGYANITT!

48 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page