top of page

Pubcast, az első hibrid rendezvényünk a COVID alatt

Frissítve: 2022. máj. 21.

Innovatív eseménysorozat a technológiáról az üzlet nyelvén. Ismerje meg a különböző üzleti területek modern IT megoldásait.


Helyszín: hemingway étterem & youtube stream

Érkezés: 2021 június 7, 14:00-tól


Miről szól a techwave pubcast?


A Techwave Hungary elsőként indítja el a Pubcast esemény sorozatát, amely egy hibrid webinár, hiszen egyrészről egy csodás helyszínen, a Feneketlen tó partján található Hemingway étterem teraszán kerül megrendezésre, de a webinárokhoz hasonlóan egyszerre élvezhető a Youtube csatornánkon keresztül online és később felvételről is.Elsődleges célja, hogy bemutassa és felhívja a figyelmet a különböző üzletiterületeket támogató legújabb, modern it technológiákra.

Az eseménysorozaton bemutatott témák átfogó kutatásokon és technológiaiklasszifikáción alapulnak, melyben a techwave felkérésére közreműködött ametropolitan egyetem valamint üzleti területek elismert képviselői is.


Célunk, hogy minden egyes üzleti terület teljes képet kaphasson a területét érintőlegújabb szoftver megoldásokról, gyakorlati példákon keresztül és közérthetőenismerje meg az informatikai megoldás képességeit és üzletre gyakorolt hatását.7 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page