top of page

ProCont™, projektirányítás a felhőből

Számos piaci megfigyelés és üzleti visszajelzés azt bizonyította, hogy igény van egy olyan megoldásra, amely segít a sokszor párhuzamosan futtatott projektek optimalizálásában, és kontrollálásában. A Techwave és az IFUA szakértői csapata ezért is kezdett egy olyan lehetséges eszközön gondolkodni, amely vállalatirányítási rendszertől függetlenül mindenki számára használható megoldás lehet.

A Techwave a fejlesztést a világ egyik vezető ERP rendszerének, a SAP-nak a fejlesztői környezetében fejleszti, és felhő-alapú megoldásként kínálja.

A PROCONT™ fejlesztés lényege

A Techwave - IFUA fejlesztés legfőbb érdekessége, hogy a szervezetek által létrehozott projekttel kapcsolatos tranzakcionális adatra épülve egy olyan mesterséges intelligencia-alapú adatbázist épül a háttérben, amely mélytanuló algoritmusok segítségével képes támogatni a jövőbeni projektek ellenőrzését és kiértékelését.


A Procont segítségével átfogó képet és optimalizációs javaslatokat kaphatnak a gazdálkodó szervezetek és intézmények vezetői az éppen futó projektjeikkel kapcsolatban.

A Techwave a megoldással nemzetközi cégek megkeresését is tervezi, melynek piaci előkészítése részben a jelenleg futó projekt feladata. A későbbiekben azonban a hatékonyság érdekében a külhoni piacokon való bemutatkozást nemzetközileg ismert szakemberek segítségével fogja végezni.

28 megtekintés0 hozzászólás

Kommentare


bottom of page