top of page

További részletekért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Kollégáink 12 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek egyikén.

Köszönjük idejét!

A Techwave a folyamatok egyszerűsítésében, automatizációjában hisz, de mindig szem előtt tartotta ügyfelei - legyenek azok már meglévő vagy jövőbeliek - idejét, azt az értékes időt, amit a saját üzletileg kritikus folyamataira kell fordítania. Igaz ez akkor is, ha törvényi változásokra kell megoldásainkkal a lehető leggyorsabban reagálnunk optimalizált költségek mellett.

A Techwave nemcsak kifejlesztette a piac egyik legjobb NAV Online megoldásást, de olyan pénzügyi konstrukcióban kínálja  SAP ERP rendszert használó ügyfeleinek, mely minimalizálja a törvényi változások követésének financiális terheit is. 

Ünnepelje velünk a Halloweent...

A Techwave Hungary Zrt. kifejlesztette saját NAV On-line számla megoldását, melyet egyszeri díj ellenében minden SAP rendszert* használó vállalat használatba vehet, hogy teljesíteni tudja 2018. július 1-től a 100.000 forintot elérő vagy meghaladó áthárított ÁFA tartalmú számlák elektronikus adatszolgáltatását.

A Techwave Halloween ajánlatának keretében

NavOnline™, NavLoader™ és NavModer™ megoldásunk 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg, amennyiben a vásárlással egyidőben *NavCasco™ ügyfelünk is lesz.

A termékcsalád eddig kifejlesztett tagjai: 

NavOnline

a saját fejlesztésű számlabeküldő

NavLoader

a számlaadat letöltő

NavModer

a tömeges számlamódosító

NavRator™ – az integráló eszköz

NavCasco™ – a havidíjas előfizetés 

...egész októberben

bottom of page